''Iğdır Okuyor Hedefi Yükseliyor'' Projesi Aralık Ayı Ödülleri Sahibini Buldu

''Iğdır Okuyor Hedefi Yükseliyor'' Projesi Aralık Ayı Ödülleri Sahibini Buldu

Iğdır Valiliği tarafından başlatılan ''Iğdır Okuyor, Hedefi Yükseliyor'' Projesi kapsamında her ay okunması gereken kitaplardan Aralık aylarında okunacak olan "Ateşten Gömlek" kitabının okunduğu okulumuzda yapılan kitap değerlendirme sınavı sonucunda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edilmiştir. 

 

 

17.02.2020 317

Dönem başında Iğdır Valiliği tarafından Iğdır ili çapında başlatılmış olan ''Iğdır Okuyor, Hedefi Yükseliyor'' Projesi okulumuzda da değer görüp amacına ulaşmaktadır. Öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığına önemli katkıları olan bu proje, okulumuz öğrencileri tarafından benimsenip takip edilmektedir.

Başta Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimiz olmak üzere Sınıf Rehber Öğretmenleri ve Kütüphanecilik Kulübü'nün de desteklerini alan projemiz kapsamında Aralık ayında okunacak olan Halide Edip Adıvar'ın Ateşten Gömlek kitabı idi. Ay sonunda yapılan kitap okuma değerlendirmesi sonucu dereceye giren öğrencilerimize ödülleri takdim edilmiştir. Kendilerine eğitim hayatında başarılar diler yarınlarının aydınlık olmasını temenni ederiz. 

17-02-202017-02-202017-02-202017-02-202017-02-2020