E-Twinning'te Kalite Etiketi ile Ödüllendirildik!

Okulumuz Almanca Öğretmeni Elif Derya YAMANER KUZEYLİ'nin kurucu ortaklığıyla 2020 yılının Haziran ayında kaleme alınan ve yurt içinden ve dışından saygın ortaklarla proje planlamasına başlanan „Neue Dimensionen im Fremdspracherwerb" adlı Almanca E-Twinning projesiyle E-Twinning kalite etiketi başvurumuzu yaptığımızı duyurmuştuk.

11.11.2021 2086

11-11-2021

Birbirinden değerli üç öğrencimiz olan Azat K., Aleyna Gül Ç. ve Rabia Ç.'in katılımıyla Almanca öğretmenimiz rehberliğinde ekip ruhuyla yürütülen, gelişime ve teknoloji temelli eğitime destek olan bu kıymetli projemiz için yapılan başvuru olumlu sonuçlanmıştır.

Iğdır Atatürk Anadolu Lisesi olarak, bu projemizle E-Twinning Kalite Etiketine layık görüldüğümüzü büyük bir coşkuyla kamuoyuna bildiririz.