E-Twinning' te Kalite Etiketine Başvuruyoruz!

28.05.2021 439

28-05-2021

Okulumuz Almanca Öğretmeni Elif Derya YAMANER KUZEYLİ'nin önderliğinde yürütülmekte olan "Neue Dimensionen im Fremdspracherwerb" adlı E-Twinning projemizin Aleyna Gül, Rabia ve Azat adlı 11. Sınıf öğrencilerimizden oluşan ekibi, çalışmalarının bu ay sonuna geldi.

Learningapps Web 2.0 aracıyla oluşturdukları bulmacalarla bu ay da okul öğrencilerimizin gündeminde olan projemiz son çalışmalarını ortak çalışma adı altında tüm paydaşlarla birlikte Almanca Akrostiş şiir oluşturup bunun yanında Storyjumper Web 2.0 aracını kullanarak bir E-Book ile tamamladılar. Güzel Iğdır'ımızı tanıtan bu E-Book'ta Almanya'dan gelen turistleri serhat şehrimizde gezdirdiler ve meşhur Bozbaş yemeğimizi tattırdılar.

Bitiş için proje değerlendirme anketini beş yıldızla tamamlayan ekibimiz haziran ayında E-Twinning Kalite Etiketi başvurusu yapmaya hazırlanıyor. Projemizin öğrencileri attıkları her adımla okulumuzu ve öğretmenlerimizi gururlandırmaya devam ediyor.