E-Twinning Projesi Şubat Ayı Etkinliği

19.02.2021 663

Proje tanıtım videosuna gitmek için tıklayınız.

19-02-2021

Okulumuz E-Twinning'te

Okulumuz Almanca Öğretmeni Elif Derya YAMANER KUZEYLİ kurucusu olduğu "Neue Dimensionen im Fremdspracherwerb" adlı E- Twinning projesi kapsamında öğrencilerimiz ile çalışmalara başladı.

Şubat ayında Voki ve diğer Web 2.0 araçlarını kullanarak proje dahilindeki ulusal ve uluslararası katılımcılara kendilerini Almanca olarak tanıttılar ve WordArt adlı Web 2.0 aracını kullanarak kendilerine atanan konularda Almanca çalışmalar yaptılar.

Öğretmenimiz Elif Derya YAMANER KUZEYLİ ekibine seçtiği öğrencilerin, müfredata entegre edilmiş bu özel projeyle bir yandan Almanca dil becerilerini geliştirirken diğer yandan da çeşitli teknoloji araçlarını öğrenerek özgün içerikler oluşturduklarını ve bunun da öğrencilerin yaratıcı becerilerini geliştirdiğini söyledi.

Proje bitimine denk gelen haziran ayında proje için kalite etiketi başvurusu yapacaklarını ve okulumuzu bir adım yükseğe taşıyacaklarını ekledi. Kendilerine başarılar diliyoruz.