E-Twinning Projemiz Tüm Hızıyla Devam Ediyor

04.05.2021 353

04-05-2021

Neue Dimensionen im Fremdspracherwerb adlı E-Twinning projemiz tüm hızıyla devam ediyor.

Öğrencilerin kendilerine her ay farklı farklı atanan konularla ilgili, önceden seçilmiş bir Web 2.0 aracı kullanarak etkinlik düzenlediği bu projede Nisan ayı için Learningapps aracıyla çeşitli bulmacalar ve oyunlar hazırlandı.

Hem kendileri hem de sınıf arkadaşları için hazırladıkları bu bulmacalar ve oyunlarla canlı derslere de neşe getiren ekip bundan sonra yaptıkları çalışmaları E-Book' ta toplamayı planlıyor.

Ekip üyesi öğrencilerimizden Azat: "Farklı deneyimlerde bulundukça farklı fikirler üretiyoruz ve bunları proje ortaklarımızla paylaşıyoruz, okulumuzu ön plana çıkarmak gurur verici." diye belirtirken ekip arkadaşı Rabia ve Aleyna Gül de: "Farklı şehir ve ülkelerden insanların sesini duymak ve onlarla her ay ortak bir ürün çıkarmak gerçekten bizi mutlu ediyor ve bu projeyle kendimizi bir adım öne taşıdığımızı hissediyoruz." diye eklediler.

04-05-2021

Öğrencilerimize başarılar diliyor ve Mayıs ayı etkinliklerini şimdiden merak ediyoruz.