BU YILKİ E-TWINNING PROJEMİZ DE KALİTE ETİKETİNE ADAY!

BU YILKİ E-TWINNING PROJEMİZ DE KALİTE ETİKETİNE ADAY!

Okulumuz Almanca Öğretmeni Elif Derya YAMANER KUZEYLİ'nin önderliğinde yürütülmekte olan "Im Netz der Brieffreundschaften" adlı E-Twinning projemizin ekip üyeleri Murat K., Civan D., Meryem A., Esra A., Didem D., Nisanur Ç. ve Dilara D. çalışmalarını E-Twinning kalite etiketiyle taçlandırma yolunda.

05.06.2022 404

05-06-2022

Polonya'da bulunan "Szkoła Podstawowa im. Mikołaja Bakałarza" okuluyla eşleşerek yürüttükleri bu proje için öğrencilerimiz, her ay müfredata entegre biçimde belli konularda hazırlanarak geleneksel posta yöntemiyle gönderilen mektupların bekleme süreçlerini Web 2.0 araçları kullanarak teknolojiye dönüştürmüş oldukları ekip çalışmalarıyla süslediler. 

Bu yıl ülkemizdeki başvuruların mayıs ayına çekilmesiyle hızlı bir başvuru sürecine giren ekibimiz, haziran ayı sonuna kadar proje adımlarına uygun şekilde yürütmeye devam edeceklerini ve gelen mektup ve post kartlarını yıllarca saklayabileceklerini söylediler.

Öğretmenimiz ve öğrencilerimizin, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da okulumuza kalite etiketi coşkusunu yaşatmalarını temenni eder başarılarının devamını dileriz.